søndag den 30. august 2015

Sommeren på hæld...

Sommeren er skræmmende tæt på at være forbi... ihvertfald ifølge kalenderen. Man har jo lov at håbe på lidt sommervejr i september måned, sådan som det ofte er. En underlig sommer har det været, synes jeg. Ikke specielt koldt og ikke specielt meget regn... men for pokker, hvor har det blæst meget. Jeg må indrømme at jeg ikke har haft lyst til at sidde ret meget i haven i år. Og jeg har endda fået nye havemøbler og parasol. Har ganske enkelt bare ikke orket at sidde derude og være nødt til at spænde alting fast. Men så må jeg tage revanche næste år!

Jeg har handlet en del ting til huset henover august måned. Nye (brugte) 2+3 pers. lædermøbler, nyt sofabord, nyt tæppe. Lædermøblerne fandt jeg til salg hos en tidligere kollega - og til en super billig pris. Så er det da dumt ikke at slå til, når nu læder har stået på ønskesedlen i nogle år. Nye sofaer kræver da også nyt sofabord. Så afsted til IKEA og se udvalget. Og så faldt jeg også lige over et lille tæppe, til under sofagruppen, i den helt rette farve. Folk som kender mig vil vide at jeg har en svaghed for lille (i øjeblikket). Besøget kastede også lige en lampe af sig. Kombineret med lidt nye nips af forskellig art, er det nærmest en helt ny stue jeg har fået. Så lækkert :-)August måned har også budt på sommerfest med mine kolleger fra børnehaven. Det var en super god aften hvor vi ihvertfald fik rørt lattermusklerne fuldt ud. Og danset! Jeg tror aldrig jeg har haft så ondt i benene før... men holdnuop, det var dét værd. Det er SÅ fedt at møde sine kolleger på den måde udenfor arbejdstiden. 


Og så til noget helt andet... jeg er pædagogmedhjælper. En arbejdsløs en af slagsen. Dvs... jeg er vikar, med fast tilknytning til en enkelt børnehave. Dér havde jeg mine første vikartimer for 3½ år siden, og jeg hænger på endnu. I tiden der er gået, har jeg 3 gange været ansat i midlertidige stillinger 4-6 måneder ad gangen. Altså samme sted. Vil rigtig gerne blive i lige netop den børnehave og venter (stadig) på muligheden for ansættelse. I sidste uge var jeg dog vikar i en anden børnehave. Det er hårdt for hovedet. Forstået på den måde at man skal sætte sig ind i en helt anden arbejdsrytme og helt andre måder at gøre tingene på. For ikke at nævne alle de navne der skal læres. Puha. Tror jeg så småt havde styr på børnenes navne da ugen var gået - faktisk er børnenes nemmere at huske end de voksnes. Det var sjovt at prøve noget andet, men det var nu alligevel rart da det blev fredag og jag havde timer i "min" børnehave igen. Her kunne jeg så fortælle lidt om de nye idéer jeg havde suget til mig... og til min glæde blev 2 af dem allerede indført med det samme. Endnu et plus på kontoen :-)

Fredag aften havde jeg tøseaften på matriklen. Men en flok piger som jeg ikke havde mødt før. Forklaring: jeg har meldt mig ind i en lokal single-gruppe på Facebook... ikke at forveksle med DATING-gruppe. Formålet i gruppen er at møde nye mennesker og lave noget sammen. Det svinger lige fra gåture til julefrokoster og koncerter. Jeg valgte ved min indmeldelse at lave en tøseaften med hygge og brætspil. Og det var så i fredags. Super søde piger som havde meldt sig - vi var i alderen 34 til 53. Det gik simpelthen så godt, og vi er alle enige om at vi skal ses igen til endnu en gang sjov.
Vi startede med 3 timer hvor vi sippede god hvidvin og hver især fortalte lidt om os selv. Det var ikke helt planen at snakkeriet skulle tage "så lang tid", men den slags har det jo med at gribe om sig. Derefter spiste vi kage som en af pigerne havde bagt og så spille vi Tegn & Gæt i nogle timer. Her skal jeg dog lige love for at vi fik rørt lattermusklerne. Vi sluttede af med lidt lækkert til maven - hjemmebagte blinis pyntet med laks, avocadocreme, hytteost og kaviar. Mums :-) 
Glæder mig allerede vildt til næste gang vi skal ses :-)


Det blev et lidt langt indlæg, håber du er med endnu. Til slut vil jeg vise et billede af den udsigt jeg elsker allermest. Solopgangen set fra min stue, henover bøgehækken og med gadelampen i midten. Hold fast hvor har jeg mange billeder der ligner... og dog er de allesammen forskellige :-)


Vi ses i september :-) :-) :-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar