onsdag den 22. juli 2015

Asia, Middelfart...

Helt som aftalt havde vi bestilt bord på Asia igår, til kl 18. Aftalen var at vi skulle cykle afsted allerede ved 17 tiden, for så kunne vi lige nå Tøjeksperten hvor sønnike skulle ha' byttet noget tøj. Samtidig kunne han også lige nå et smut i Kvickly hvor han havde en aftale med salgsleder Jesper om at komme med an ansøgning.
Et par minutter i 17 var vi klar - jeg hoppede på cyklen, og.... rasle, rasle. Kæden var hoppet af! 10 minutter efter stod jeg, smurt ind i olie, både på hænder og tøj... og kæden var stadig ikke på! Holddakæft, hvor er det bare typisk når man skal nå noget.
Tænke, tænke.. hurtigt. Ind til naboen, som er så venlig at låne mig sin bil ind imellem hvis hun ikke selv skal bruge den. De stod så og var lige på vej ud af døren. Nå... jamen så...
Ind og klæde om, en hurtig vask, og så på gå-ben ned til byen. Tøj-bytteriet må vente til en anden dag... det vigtigste var ansøgningen, og den blev afleveret på rette sted. Nu krydser vi bare fingre for at sønnike kan være en af de heldige.
Et par minutter i 18 kunne vi lade os falde ned i stolene på Asia. 5 minutter efter var buffet'en bestilt, og første omgang mad var hentet. Det er bare SÅ lækkert - kan helt klart anbefales hvis du er/kommer på disse kanter.

 

1, 2, 3... sæt igang. Vi blev mætte... jeg si'r det bare ;-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar